ISMAIL YK FAN SITESI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ISMAIL YK FAN SITESI

HOŞGELDİNİZ

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

güzel sözler

YazarMesaj
esmeryk

esmeryk

Kadın
İş/Hobiler : müzik
Lakap : şehrazat
Seviye :
güzel sözler Left_bar_bleue0 / 1000 / 100güzel sözler Right_bar_bleue

güzel sözler Empty
MesajKonu: güzel sözler   güzel sözler Icon_minitimePaz Ağus. 16 2009, 20:38

yakışmıyor gözlerine kara bulutlar sen ağlarsan viran olur biter umutlar sen üzülme senin için bu gönül ağlar CANIMSIN unutma mahşere kadar...

neden hayat insanı mahfeder neden güneş yıldızları reddeder neden yalnızlık bu kadar acı ve neden sen her şeyin inadına bu kadar tatlısın !!

uzun ve sessiz bir bekleyişteyim...gecelerim zifiri karanlık ve yalnız gündüzlerim karamsar ve hüzünlü yine de sabırla aşkla bekliyorum seni ve seninle ilgili her şeyi ÖZLEDİM SENİ...

lanet olsun sensiz geçen dakikaya dermanım kalmadı yok feryada lanet olsun böyle bir hayata lanet osun böyle acı dolu karanlığa beni senden seni benden ayırana....

En son esmeryk tarafından Paz Ağus. 16 2009, 20:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
esmeryk

esmeryk

Kadın
İş/Hobiler : müzik
Lakap : şehrazat
Seviye :
güzel sözler Left_bar_bleue0 / 1000 / 100güzel sözler Right_bar_bleue

güzel sözler Empty
MesajKonu: Geri: güzel sözler   güzel sözler Icon_minitimePaz Ağus. 16 2009, 20:50

rüyamda sen,kalbimde sen,hayalimde sen,ruhumda sen, bu senlerin içinde seni çoook seven bennn.

bir gün soracaksın canınımı yoksa benimi çok seviyorsun? die canımı diyeceğim belki kızıp gideceksin bilmezsin ki canım sensin...

sen benim gözümün daldığı yüreğimin yandığı ve aklımın kaldığı tek cansın uzaklarda olsanda kalbim seninle..

veremem sana acılarımı dünyan kirlenir....ne iç güzellik ne dış güzellik hayatta tek kazanan warsa oda KAHBELİKTİR....

önüne geleni deil uğrunda öleni sew sana bakanı deil sana inananı sew seni ağlatanı deil sana ağlayanı sew sakın unutma günlük deil harbi sew arkadaş...

aşk :gülü dikeniyle awuçlamaya benzer.ellerin kan içinde kalır ama dikenlerin hesabını gülden soramassın...

güzel sözler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-