irem_yk Özel Üye
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 29 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Öqrenci.. Lakap : irem_yk ;) Seviye : Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Kaplumbağalar..!! C.tesi Haz. 07 2008, 11:07 | |
| İki kaplumbağa ıssız bir ülkede yaşıyorlarmış..Bir gün başka bir ükleye göç etmeye karar vermişler..Ama yarı yola geldiklerinde eşyalarını yanlarına almadıklarını fark etmişler..Birisi geri dönmek zorundaymış..Biri göl kenarında kalacakmış..Diğeri ise geri dönüp eşyaları alıp gelecekmiş..Geri dönen kaplumbağa diğer kaplumbağaya: -"Ben gideceğim ama ben dönene kadar su içmeyeceğine söz vermeni istiyorum"demiş.. Diğer kaplumbağada buna söz vermiş..Kaplumbağa yola koyulmadan önce bir çalılığın arkasına saklanarak arkadaşını gözetlemeye karar vermiş..Aradan 80 yıl geçmiş ama giden arkadaşı geri dönmemiş..Gölün başındaki kaplumbağa kendi kendine düşünmüş: -"Bu zamana kadar geri dönmediğine göre ona bişiy oldu..Söz verdim ama bende ölmek istemiyorum"diyerek suyu gölden suyu içmeye başlamış..Bu arada çalılıklardan bir ses gelmiş..Seslenen diğer kaplumbağaymış.. -Bak böyle yaparsan gitmem... | |
|
rıdvan_yk Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 1858 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : spor,müzik,sinema-tv,teknoloji Lakap : YAREN Seviye : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Kaplumbağalar..!! C.tesi Haz. 07 2008, 11:19 | |
| Paylaşım için sağol | |
|
tamara Moderatör
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 32 İş/Hobiler : rap müzik dinlemek Lakap : tatlı cadı Seviye : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Kaplumbağalar..!! C.tesi Haz. 07 2008, 12:07 | |
| | |
|
özlem-sinan Tecrübeli Üye
Mesaj Sayısı : 867 Yaş : 32 Nerden : sahil kenti **İZMİR** İş/Hobiler : öğrenci Lakap : asi izmirli Seviye : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: Kaplumbağalar..!! C.tesi Haz. 07 2008, 13:25 | |
| | |
|
irem_yk Özel Üye
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 29 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Öqrenci.. Lakap : irem_yk ;) Seviye : Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: Kaplumbağalar..!! C.tesi Haz. 07 2008, 13:44 | |
| Önemli deil | |
|