rıdvan_yk Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 1858 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : spor,müzik,sinema-tv,teknoloji Lakap : YAREN Seviye : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: 'Hazır mısınız?' Paz Ağus. 17 2008, 15:13 | |
| Aragones'ten futbolcularına: "Sizinle uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Zaman zaman sendeleyeceğiz ancak hep ayakta kalmasını bileceğiz"
‘Düşsem de kalkarım’ Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones’ten lig öncesi önemli uyarılar. Futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan “dede” lakaplı İspanyol hoca, “Mücadele edecekleri 3 cephede de hedefin kupa kaldırmak olduğunu vurgulayan İspanyol hoca, “Gerçek mücadelemiz 23 Ağustos’ta başlıyor. Fenerbahçe olarak tüm cephelerde kupalara talibiz. Antrenörlük hayatım boyunca hep zirveye oynadım. Kaybetmeyi asla sevmem. Yere düşerim ancak kalkmasını bilirim. Sizler de böyle olacaksınız” diye konuştu.
Bileği bükülmüyor Uzun bir yolculuğa çıkacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Zaman zaman sendeleyeceğiz. Ancak hep ayakta kalacak ve sonunda mutlu sona ulaşacağız. Çok ciddi bir sınav bizi bekliyor. Süper Lig’e galibiyetle başlamamız gerekiyor. Hepinize şimdiden başarı diliyorum” dedi. Bu arada Aragones, Fenerbahçe ile çıktığı 7 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Kurt hoca, 4 hazırlık maçında 3 beraberlik, 1 galibiyet, Devler Ligi ön elemelerinde 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
| |
|
Ayşegül YK Sitenin Prensesi
Mesaj Sayısı : 252 Yaş : 33 İş/Hobiler : İsmailimi takip. edmek ..:= Lakap : En Delü YKcıı !!! Seviye : Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: 'Hazır mısınız?' C.tesi Mayıs 09 2009, 11:20 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 'Hazır mısınız?' C.tesi Mayıs 09 2009, 11:45 | |
| |
|