nedim yk
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 34 Nerden : istanbul avcılar İş/Hobiler : toptancı futbol gülşen ısmail we fener Lakap : gülşenci Seviye : Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: kamyon şöförü Paz Ağus. 17 2008, 15:49 | |
| Kadının biri evlenecekmiş ve hersey olmuş bitmiş ve ilk gece korkusu başlamış ve dayanamayıp annesine sormuş anne ben evlenmekten vazgectim neden demiş annesi ve kız hemen söylemiş anne ilk geceden cok korkuyorum canım cok acıyacak annesi kızım bundan neden korkuyorsun ilk gece orana krem sürersin ve canın acımaz demiş ve kız kabul ederek evleniyor ve gerdek gecesi kız korkudan her tarafına krem sürüyor ve yatakta beklemeye başlıyor. adam içeri girer girmez kdını bembayaz görünce hemen soyunmaya başlıyor ve adam boynundaki zinciri cıkararak söylüyor bunca yıldır kamyon şörörüyüm kaydırırsam nabmerdim:..... | |
|
rıdvan_yk Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 1858 Yaş : 34 Nerden : İSTANBUL İş/Hobiler : spor,müzik,sinema-tv,teknoloji Lakap : YAREN Seviye : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: kamyon şöförü Paz Ağus. 17 2008, 16:51 | |
| Heh paylaşım için sağol | |
|
dj_ahtapot AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 30 İş/Hobiler : öğrenci Lakap : ceza Seviye : Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: kamyon şöförü Çarş. Şub. 04 2009, 23:25 | |
| paylaşım için tşk | |
|