ISMAIL YK FAN SITESI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ISMAIL YK FAN SITESI

HOŞGELDİNİZ

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk

2 posters
YazarMesaj
rıdvan_yk
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
rıdvan_yk

Erkek
İş/Hobiler : spor,müzik,sinema-tv,teknoloji
Lakap : YAREN
Seviye :
Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Right_bar_bleue

Ruh Hali : Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Keyifl10
Takım : Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk 1446

Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Empty
MesajKonu: Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk   Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Icon_minitimePerş. Ağus. 21 2008, 23:56

Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk 7_226810

"Kısa bir süre önce yeni bir hayat başladı benim için. Kariyerime çok büyük bir camiada devam etmenin önemini çok iyi biliyorum. Fenerbahçe camiasına şampiyonluklar yaşatarak, en iyi hizmeti vermek istiyorum.

Kadrodaki birçok arkadaşım ile daha önceden de Milli takım ve özel sohbetlerden tanışıklığım olduğu için uyum sorunu yaşamadım. Herkes çok profesyonel. Samandıra personeli de bir o kadar sıcakkanlı karşıladılar beni. Bu nedenle buraya gelmekle doğru kararı verdiğime inanıyorum.

Yeni sezonda benden beklenenlere en iyi şekilde cevap verebilmek için, kendimi fiziki olarak ve moral açısından çok iyi hazırlamaya çalışıyorum. İlk defa MTK Budapeşte maçında Fenerbahçe taraftarı ile buluştuğumda, sahaya adımımı attığım anda hissettiğim duyguları tarif etmem mümkün değil. Bana güvenenleri, başta Başkanım olmak üzere mahçup etmemek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Fenerbahçe taraftarının kısa sürede sevgisini ve saygısını kazanacağımdan kuşku duymuyorum.

Önümüzde 3 uzun yol var. Türkiye Kupası, Turkcell Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi. Üç uzun yolda, kaliteli kadromuzla isteğimizi, göze hoş gelen futbolumuzu ve savaşçı ruhumuzu sahaya yansıttığımız sürece, hedeflerimize ulaşmamız için önümüzde bir engel göremiyorum. Geçen sene ulaşılan ve Avrupa futbolunda önemli basamaklar sıçratan Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynama başarısını bir kademe daha arttırmanın, hatta sonuna kadar götürmenin takım olarak ana hedefimiz olduğuna inanıyorum.

Yeni sezona büyük hedeflerle ve yeni bir site ile giriyorum. Bu site aracılığı ile kişisel haberlerim ve kulübümle ilgili güncel haberlere ulaşabileceksiniz.

Gaziantepspor maçı ile lig maratonumuz başlıyor. Zor bir deplasman, ancak gücümüzü sahaya yansıtarak kazanıp, taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz.

http://ismailyk.forumn.org
Ayşegül YK
Sitenin Prensesi
Sitenin Prensesi
Ayşegül YK

Kadın
İş/Hobiler : İsmailimi takip. edmek ..:=
Lakap : En Delü YKcıı !!!
Seviye :
Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk   Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Icon_minitimeC.tesi Mayıs 09 2009, 11:20

teşekürler....
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk   Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk Icon_minitimeC.tesi Mayıs 09 2009, 11:45

TeşekkürLLer

Uyum Sorunu Yaşamadım.Hedefimiz Şampiyonluk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-